05 Kasım 2016 12:28

Avrupa Müzik Ödülleri’nde sahne ilk kez One Republic’in

Rock müziğin güçlü temsilcilerinden One Republic, MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde sahne alacak.

Paylaş

Rock müziğin güçlü temsilcilerinden One Republic, uluslararası arena da fazlasıyla sevilen ve bu yıl 6 Kasım 20.00’de Rotterdam’da gerçekleşecek MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde sahne alacak.

Bebe Rehxa’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek 2016 MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde One Republic’in yanı sıra Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham ve Zara Larsson da sahne alacak.

1994 yılından itibaren MTV Avrupa Müzik Ödülleri , dünyanın en prestijli müzik ödül töreni olarak biliniyor. 2012 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, Almanya’nın Frankfurt şehrinde, 183.5 milyon oylama katılımı ve 39.4 milyon izleyici ile bir rekora imza atarak gerçekleşmişti. Bunun yanı sıra şovda, hayranlara mümkün olan her an her alandan şova dahil olma imkanı sağlanması ile beklenenin üzerinde bir sosyal medya iletişimi de sağlanmıştı. Daha önceki Avrupa Müzik Ödül törenlerinde; Beyonce, Katy Perry, Taylor Swift, Jay-Z, Rihanna, Green Day, Madonna, Justin Bieber, Shakira, No Doubt, Kanye West, Selena Gomez, Bon Jovi, Alicia Keys, Tokio Hotel, Red Hot Chili Peppers, Kings of Leon, U2, Coldplay, Prince, Lady Gaga gibi sanatçılar performanslar sergilemişti. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

James Joyce’un ‘Finnegan Uyanması’ Türkçe’de

SONRAKİ HABER

‘Vekiller ve gözaltındakiler serbest bırakılsın’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...