22 Mayıs 2012 06:51

Haliç Köprüsü kapatıldı, trafik felç oldu

Haliç Köprüsü Okmeydanı istikameti, köprüyü tutan vidalardaki gevşeme nedeniyle trafiğe kapatıldı. Sürücüler köprünün kapatıldığına dair uyarı yapılmadığından şikayet etti.Haliç Köprüsü Okmeydanı istikameti Ayvansaray girişindeki bağlantı vidalarının gevşemesi üzerine yol tra

Haliç Köprüsü kapatıldı, trafik felç oldu
Paylaş

Haliç Köprüsü Okmeydanı istikameti, köprüyü tutan vidalardaki gevşeme nedeniyle trafiğe kapatıldı. Sürücüler köprünün kapatıldığına dair uyarı yapılmadığından şikayet etti.

Bakırköy’den 1,5 saatte Haliç’e gelebildiğini aktaran bir sürücü, köprü bakımının yapılmadığından dert yandı. Bakım yapıldığı takdirde bu tarz olayların yaşanmayacağını kaydeden sürücü, yetkililerin daha ilgili davranmasını istedi. Merter’den yola çıktığını kaydeden bir başka sürücü ise “Normal şartlarda Haliç Köprüsüne 10 dakikada gelebiliyordum. Ama bu trafikte 1 saatte ancak gelebildim. Yetkiler uyarıda bulunsaydı, alternatif yolları denerdim.” dedi.

Bazı sürücüler de köprünün trafiğe kapatıldığına ilişkin uyarı yapılmadığından şikayet etti. Bu arada, D-100 Karayolu'ndaki araç trafiği Atatürk Havalimanı kavşağına kadar uzadı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

BMC işçileri fabrikayı terk etmiyor

SONRAKİ HABER

DENTAŞ’ta 6 işçi işten atıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa