01 Kasım 2016 12:52

Emek Partisi, Eğitim Sen’e destek ziyaretinde bulundu

Emek Partisi Adana İl Örgütü KHK kapsamında ihraç edilen Eğitim Sen Adana Şube Başkanı Ahmet Karagöz’ü ziyaret etti.

Paylaş

Emek Partisi Adana İl Örgütü Adana’da 18 üyesi ihraç edilen Eğitim Sen Adana Şubesi’ni ziyaret etti. OHAL’in kaldırılması için birlikte mücadelenin önemine dikkat çekilen ziyaretten konuşan Emek Partisi Adana İl Başkanı Sevil Aracı, daha büyük baskılara karşı hazırlıklı olmak gerektiğine dikkat çekti.

Son birkaç günde DİHA, JİNHA’nın kapatıldığını, Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanlarının tutuklandığını, Cumhuriyet’e baskın yapıldığını hatırlatan Aracı, hükümetin yöneliminin geniş bir kesime yönelik olduğunu belirterek, bunun daha geniş birlikteliklere koşullar yarattığını ve daha geniş birlikteliklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

İhraç edilen Eğitim Sen Adana Şube Başkanı Ahmet Karagöz, savaşa ve ölümlere karşı yaşamı, hak ve özgürlükleri savunduklarını belirterek ihraçlarının Fetullahçılarla ilişkilendirilmesini hakaret saydıklarını söyledi. Tüm yerellerin mücadelenin merkezi haline getirilmesi gerektiğini söyleyen Karagöz, hak ve özgürlük mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirdi. (Adana/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyım atandı

SONRAKİ HABER

EMEP’ten Cumhuriyet’e dayanışma ziyareti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...