01 Kasım 2016 11:58

Tekmeci saldırgan Abdullah Çakıroğlu yine serbest!

Ayşegül Terzi’ye tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu yine serbest bırakıldı.

Paylaş

İstanbul Çekmeköy’de Ayşegül Terzi’ye şort giydiği gerekçesiyle saldıran Abdullah Çakıroğlu, avukatının itirazı üzerine serbest bırakıldı. Çakıroğlu geçtiğimiz günlerde Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine yeniden tutuklanmıştı.

TERZİ: ÖLMEMİ BEKLİYORLAR

2. kez verilen tahliye kararına saldırıya maruz kalan Ayşegül Terzi’den tepki geldi. Mahkemenin verdiği karar üzerine Ayşegül Terzi, “Ne diyebilirim ki? Türkiye'de adalet bu kadar. Düşünebileceğim hiçbir şey yok. Bu ülkede kadın olmak böyle bir şey. Benim ölmemi bekliyorlar. İtiraz ediyoruz, itiraz ediyoruz serbest bırakılıyor. Şuan herhangi bir koruma kararım da yok. Yeniden tutuklandığı için verilen koruma kararı da kaldırılmıştı” dedi.

Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi’ye şort giydiği için tekme atarak saldıran Abdullah Çakıroğlu Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine 2. kez tutuklanmıştı. Savcılık, geçtiğimiz Çarşamba günü Çakıroğlu için verilen tahliye kararına itirazda bulunmuştu. Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi, Başsavcılığın itirazını yerinde bularak sanık hakkındaki tahliye kararını kaldırmıştı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ekoloji, hayvan ve kent hareketleri: SesimizSusturulamaz

SONRAKİ HABER

RTÜK görevlilerine operasyon: 21 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...