31 Ekim 2016 10:37

İhraç edilen öğretmen alkışlarla uğurlandı

Adana'da 675 Sayılı KHK ile ihraç edilen öğretmeni öğrencileri uğurladı.

Paylaş

Adana’da 675 Sayılı KHK ile ihraç edilen Eğitim Sen üyesi sınıf öğretmeni Yalçın Alçiçek, görev yaptığı İsmail Hazar İlkokulu’nda öğrencilerine alkışlar eşliğinde veda etti. Okul bahçesinde toplanan çocuklar ve veliler ellerinde dövizlerle tempo tutarak “Öğretmenime dokuma” sloganı attı.

Duygu dolu anların yaşandığı okul bahçesinde öğrenciler ihraç edilen öğretmenlerinin etrafında toplandı. Ne olduğunu anlamayan öğrenciler “Neden gidiyorsunuz? Tatile mi gidiyorsunuz?” diye sordu.

Veliler çocuklara “Tatile gidecek, geri gelecek” dedi. Olay yerine gelen okul müdürüne “Öğretmenine sahip çıkamadın” diye tepki gösteren veliler okul müdürünün uzaklaşmasını istedi.

‘BARIŞ DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Konuyla gazetemize ilgili konuşan Alçiçek, okulundan ve öğrencilerinden ayrılmanın kendisini üzdüğünü dile getirdi. Barış ve kardeşlik istedikleri için ihraç edildiklerini ifade eden Alçiçek, “Barış çok değerli. Barış istediğimiz için ihraç edilmek bizim boynumuzda taşıyacağımız bir onurdur. İhraç edilsek de barış demeye devam edeceğiz” dedi. (Adana/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Terörizm saklambacı

SONRAKİ HABER

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet'i ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa