21 Mayıs 2012 10:23

İzmir’de grev için ortak çağrı

KESK’e bağlı Eğitim Sen 5 No’lu Şube ile Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube 23 Mayıs grevine yönelik ortak basın açıklaması yaptı.Eğitim Sen 5 No’lu Şube Başkanı Özcan Çetin, “KESK ve Kamu-Sen’in 23 Mayısta yapacağı greve tüm emekçileri bekliyoruz” dedi. Türk-Eğitim Sen Ş

İzmir’de grev için ortak çağrı
Paylaş

Eğitim Sen 5 No’lu Şube Başkanı Özcan Çetin, “KESK ve Kamu-Sen’in 23 Mayısta yapacağı greve tüm emekçileri bekliyoruz” dedi. Türk-Eğitim Sen Şube Başkanı Merih Eyyüp Demir de, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun, “Dağ fare doğurdu” demesine rağmen, “21 Mayıstaki uzlaştırma kurulundan sonra 23 Mayıs grevinin bir anlamı kalmamıştır” dediğini hatırlattı.

Bir Konfederasyon başkanının bunu söyleyemeyeceğini belirten Demir, “Sendikaların talebi yerine getirilmeyince grev kararı alınır ve uygulanır. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Muhatabımız Yüksek Hakem Kurulu değil Hükümettir. Ayrıca YHK 6’ya 5 Hükümetten yanadır. Üstelik 6 aydır zam alamadık. Elektriğe, benzine, doğal gaza ortalama yüzde 20 zam geldi. Bu zamlardan doğan hak kayıplarımızı da istiyoruz” dedi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Saadet Partisi eşcinselliğe karşı stant açtı

SONRAKİ HABER

Çay üreticileri alana çıktı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...