29 Ekim 2016 15:33

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a silahlı saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın'da bir lokantada silahlı saldırıya uğradı.

Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın'da bir restoranda yemek yerken, silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Tezcan, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün akşam saatlerinde CHP Aydın İl Başkanlığı karşısında meydana geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir sergiye katıldıktan sonra partililerle birlikte yemek için bir restorana geçti. Yemek sırasında bir kişi, silahını çekip tabancayla Tezcan'a ateş etti. Ayağından yaralanan Tezcan, Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştrıma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

SALDIRGAN KUŞADASI'NDA YAKALANDI

Saldırı sonrası güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan saldırgan Alparslan Sargın'ı yakalamak için çalışma başlattı. Sargın, Kuşadası ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sargın'ın sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU YARIN AYDIN'A GİDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bülent Tezcan'ı ziyaret etmek için hafta sonu programını değiştirip Aydın'a geleceği belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Cumhurbaşkanlığı Kültür Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Saldırı, doğrudan doğruya tahriktir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...