29 Ekim 2016 11:32

93’üncü yıla 17 eser

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet’in 93’üncü yıl dönümüne, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı 17 eserin toplu açılış töreniyle ‘merhaba' dedi.

Paylaş

Törende Gülsuyu Stadı başta olmak üzere, Altın Yıllar Sosyal Yaşam Evi, İoanna Kuçuradi Kadın Dayanışma Evi, Üreten Engelliler Merkezi, Küçükyalı Tıp Merkezi, Fikret Otyam Sanatevi, Süreyyapaşa Cam Atölyesi, Mataş Halı Atölyesi, Kadın Girişimcilik Mutfağı, Büyükbakkalköy Spor Sahası ve 7 mahallede yapılan “Zübeyde Hanım Çocuk ve Gündüz Bakımevleri”nin açılışı yapıldı. 

‘20 PROJENİN 17’SİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK’

Törende konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Seçim döneminde verdiğimiz 20 proje sözünün 17’sini gerçekleştirdik. Diğer projeleri de tamamlayıp görev süremizi dolduracağız” dedi.

'HALKI KUCAKLAYACAĞIZ’

Kılıç’tan sonra sahneye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. “Yoksullukla, işsizlikle mücadele bizim görevimiz.” diyen Kılıçdaroğlu, CHP olarak belediyelerden başlayarak halkı kucaklayacaklarını ve kimseyi ötekileştirmeden hizmet edeceklerini ifade etti. 

GÜLSUYU STADI TAMAMLANDI

5 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve 11 yıldır çeşitli nedenlerden ötürü bitirilemeyen Gülsuyu Stadı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın göreve gelmesiyle tamamlandı. Suni çim sahaya sahip olan ve amatör spor karşılaşmalarının da oynanabileceği stat, 1500 seyirci kapasitesine sahip. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Polis ‘OHAL’ dedi, tiyatrocuları darp etti!

SONRAKİ HABER

‘Yemen’de durum korkunç’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...