21 Mayıs 2012 09:53

Stevie Wonder ilk kez geliyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 40. yaşında İstanbul’da ağırlayacağı isimlere Steve Wonder’ı da ekledi. Popüler müzik tarihinin en büyük isimlerinden Stevie Wonder, İstanbul’daki ilk konserini 14 Eylül Cuma akşamı, santralistanbul’da verecek.Adını müzik tarihine parlak harflerle yazdıran dünyaca ünlü

Stevie Wonder ilk kez geliyor
Paylaş

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 40. yaşında İstanbul’da ağırlayacağı isimlere Steve Wonder’ı da ekledi. Popüler müzik tarihinin en büyük isimlerinden Stevie Wonder, İstanbul’daki ilk konserini 14 Eylül Cuma akşamı, santralistanbul’da verecek.

Adını müzik tarihine parlak harflerle yazdıran dünyaca ünlü Amerikalı Besteci, Şarkıcı, Virtüöz ve Yapımcı Stevie Wonder, kariyerine bir “harika çocuk” olarak başladı. 1963 yılında, 13 yaşındayken yayımladığı Recorded Live: The 12 Year Old Genius albümündeki “Fingertips, Part 2” şarkısıyla, listelerde bir numaraya yerleşen en genç sanatçı oldu. “Yaşam Boyu Başarı da dahil olmak üzere aldığı 25 Grammy’nin sahibi olan Wonder, cazdan, popa güncel müziğin birçok farklı alanından sayısız müzisyene ilham kaynağı olmaya devam ediyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkülerimizin allı turnası Sümeyra anılıyor

SONRAKİ HABER

Sırbistan’ın yeni Cumhurbaşkanı Nikoliç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...