29 Ekim 2016 04:44

Okullar camiye dönüştü: Hatim seferberliği

İstanbul Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Programı' kapsamında tüm okulların hatim indirmesi talimatını verdi.

Paylaş

Eylem NAZLIER
İstanbul

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Ergen, okul müdürlerine bir mesaj göndererek, “15 Temmuz Şehitleri” için ilçedeki tüm okulların hatim indirmesini istedi. Ergen tarafından okul müdürlerine gönderilen watsapp mesajında imam hatip ortaokullarının en az 5, anadolu imam hatip liselerinin en az 10’ar, ilçedeki diğer tüm  okulların ise en az bir hatim indirmesi zorunlu kılındı. İndirilen hatimlerim sayılarının ise 16 Aralık Cuma gününe kadar şube müdürlüğüyle paylaşılması istendi.

Gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “Kıymetli müdürlerim; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılacak olan 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı münasebetiyle tüm okullarımızda şehitlerimiz için hatim indirilmesi gerekmektedir.

Konunun personel ve öğrencilerimize duyurulması, her okulun en az bir hatim indirmesi, İmam Hatip Ortaokullarımızın en az beş, Anadolu İmam Hatip Liselerimizin en az 10’ar hatim indirmesi, indirilen hatim sayılarının 16 Aralık Cuma gününe kadar buradan paylaşılması, konunun müdürlerimiz tarafından bizzat takip edilmesi önemle rica olunur.

Not: Daha fazla hatim indirilebilir. Hatim duası 15 Temmuz Şehitlerini anma  programında okunacaktır.” Konuyla ilgili Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne telefonla ulaşmaya çalıştık ancak aramalarımıza yanıt alamadık. 

ÖNCEKİ HABER

Bob Dylan, sonunda Nobel’i kabul etti 

SONRAKİ HABER

İşte AKP'nin başkanlık teklifinin detayları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...