28 Ekim 2016 06:02

İcralık belediye çocuk parklarını satışa çıkardı!

AKP’li İstanbul Bağcılar Belediyesi icra borçlarına karşılık çocuk parklarını satışa çıkardı.

Paylaş

İstanbul Bağcılar Belediyesi icraya taşınan borçları karşılığı çocuk parklarını gösterdi. AKP’li Bağcılar belediyesine haciz işlemleri için gelen avukat ve memurlar, belediyenin gösterdiği ada ve parsele gidince haczedilen yerin iki çocuk parkı olduğunu gördü.

Diken’den Rıfat Doğan’ın haberine göre, Bakırköy 18. İcra Müdürlüğü memurları ve belediyeyi icraya veren kişilerin avukatı Gökçe Yıldırım’ın katıldığı haciz işlemi sırasında olup bitenler, AKP’li Üsküdar belediyesinin borçları karşılığında dört camiyi satışa çıkarmasını hatırlattı.

Çınar Mahallesi’nde 118 ada 6 parselde 413 metrekare ve 118 ada 7 parselde 165 metrekare olan iki çocuk parkının değeri için bilirkişi raporu düzenlendi. İki taşınmazın değeri yaklaşık 2 milyon 601 bin lira olarak hesaplandı. Tapu kaydında belediyeye ait görünen iki çocuk parkının imar durumunda bir kısmının park, bir kısmının yol olarak göründüğü kaydedildi.

Avukat Gökçe Yıldırım, çocuk parkının haczedilmesiyle ilgili alacağın konusunun kamulaştırma olduğunu belirterek “Biz buranın park olduğunu bilmiyorduk. Belediye ada pafta numarası verdi. Biz haciz koyduk. Kıymet takdiri yaptırdığımızda buranın çocuk parkı olduğunu gördük. Yani belediye buranın haczedilmesini istedi” dedi.

Yıldırım, belediyenin borcunu ödemediği takdirde iki çocuk parkının satışa çıkarılacağını aktardı.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ DE CAMİ SATMIŞTI

AKP’li Üsküdar Belediyesi de toplam 7 milyon 370 bin liralık vergi borcuna karşılık mülkiyeti kendinde bulunan Bulgurlu’da iki cami, Çengelköy’de bir cami ve Selimali’de bir camiyi hazineye satmıştı. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Uca ve Bağrıyanık, polislerden şikayetçi olacak

SONRAKİ HABER

Putin'den ilk Gülen yorumu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...