28 Ekim 2016 04:50

NBA'de yuvaya dönenler kazandı

NBA'de 'eve" dönüş yapan Dwyane Wade ve Dwight Howard, memleketlerinde çıktıkları ilk maçı kazandı.

Paylaş

NBA'de 13 yıllık Miami Heat kariyerinin ardından doğup büyüdüğü Chicago'ya dönen Dwyane Wade, sahasındaki ilk müsabakadan galip ayrıldı. Chicago Bulls'un, Boston Celtics'i 105-99 yendiği maçta Wade, 22 sayı 6 ribaunt 5 asistle oynadı. Bulls'ta Jimmy Butler da 24 sayı üretti. Celtics'te Isaiah Thomas, 25 sayıyla sahanın en skoreriydi.

Memleketine dönen bir başka isim Dwight Howard da Atlanta Hawks'ta başlangıcı galibiyetle yaptı. Hawks evinde Washington Wizards'ı 114-99 yenerken Howard 14 sayı 19 ribauntla double double yaptı. Paul Millsap, 28 sayı 7 ribaunt 6 asistle takımını sürükleyen isimdi.

Sezona Golden State Warriors'ı deplasmanda 29 sayı farkla yenerek görkemli bir başlangıç yapan San Antonio Spurs, 2. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Golden State'in ardından bir başka California temsilcisi Sacramento Kings'e konuk olan Spurs, 102-94 kazandı. San Antonio'da Kawhi Leonard 30 sayı 5 asist 5 top çalmayla sahanın yıldızı oldu. Yeni salonu Golden-1 Center'ın açılışını yapan Kings'te ise DeMarcus Cousins'ın 37 sayı 16 ribauntluk performansı yeterli olmadı.

Batı Konferansındaki bir diğer mücadelede Los Angeles Clippers, Portland Trail Blazers'ı 114-106 yendi. Clippers'ta Chris Paul ile Blake Griffin 27'şer sayı kaydetti. Portland'ın süperstarı Damian Lillard ise 29 sayı 10 ribaunt üretti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kolombiya ile ELN arasındaki müzakereler sekteye uğradı

SONRAKİ HABER

Ayşegül Terzi: Ben hapisteyim, o adamsa sokakta

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa