26 Ekim 2016 04:18

DİSKİ’ye jandarma baskını 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ndeki aramadan sonra jandarma polis eşliğinde Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne baskın yaptı.

Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde arama bittikten sonra jandarma polis eşliğinde Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (DİSKİ) baskın yaptı. 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (DİSKİ) jandarma polis eşliğinde baskın düzenledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda arama bittikten sonra merkez Bağlar ilçesinde bulunan DİSKİ binasına giden jandarma, burada da arama başlattı. 

DİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Kemal Buluş ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Bingöl’ün odaların ile ihale birimi arandı. Arama sırasında binaya gelen Kemal Buluş jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Jandarma, Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde 4 mahallede su temini ve sondaj için yapılan ihalenin dosyasını DİSKİ’den istedi. Ancak dosyalar İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen müfettişlerde olduğu için verilemedi. 

Burada aramasını bitiren jandarma daha sonra Sento Caddesi üzerinde bulunan DİSKİ’ye bağlı Yatırım ve Proje Daire Başkanlığı'na da baskın düzenleyerek, arama yaptı. 

Jandarmanın elinde aramanın yanı sıra gözaltı listesinin de olduğu belirtildi. (DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Belediyede arama bitti yasak bitmedi 

SONRAKİ HABER

59 ilin emniyet müdürleri değişti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...