24 Ekim 2016 19:33

İlyas Salman, 'otelde alkol kullandı' diye gözaltına alındı

İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde 'yasak olmasına rağmen alkol kullandı ve taşkınlık çıkardı' iddiasıyla gözaltına alındı.

Paylaş

Aydın'da çekimleri devam eden 'Trendeki Yolcu' filminin oyuncularından İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde "yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı" iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediye'sinin işlettiği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait Zincirlihan Otel'de meydana geldi. İlyas Salman'ın rol aldığı 'Trendeki Yolcu' filminin çekimleri için Aydın'da bulunan ekip, filmin tanıtım toplantısı için Zincirlihan Otel'de bir araya geldi.

İddiaya göre, alkol kullanmanın yasak olduğu otelde alkol kullanan ve taşkınlık çıkaran Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Salman'ın oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterirken Salman, ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi'ne götürüldü.

Öte yandan karakola gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar. Doktor raporunun alınmasının ardından serbest kalacak. Ayrıca bizim büyükşehir belediye başkanıyla bir sıkıntımız falan yok, kendisine hakaret etmiş değiliz" dedi.

İlyas Salman, karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kerkük’te IŞİD'li emire baskın!

SONRAKİ HABER

THY: Uçak saatleri uygulanmayacak kış saatine göre değişecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...