24 Ekim 2016 06:10

Kocaeli’de yurt öğrencileri eylem yaptı

Kocaeli Gazi Süleyman Paşa Erkek Öğrenci Yurdu'nda gece giriş saatleri ve internet aksaklıkları üzerine öğrenciler eylem yaptı.

Paylaş

Kocaeli Gazi Süleyman Paşa Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan yüzlerce öğrenci, gece geç saatlerde yurt bahçesine inerek isteklerini dile getirdi. Slogan atan ve 1 saatlik eylemin ardından Yurt Müdürü İsmail Dölek ile konuşan yurt öğrencileri, sorunlarının düzeltilmesini istedi. Yemeklerin pahalılığı, kalitesizliği ve internette yaşanan aksaklıklar yüzünden muzdarip olduklarını belirten öğrenciler, yurt fiyatının düşürülmesini talep etti.

Giriş çıkış saatlerinde de sorun yaşadıklarını aktaran öğrenciler, 23.00'ten sonra biten derslerinin olduğunu ama yurdun son giriş saatinin buna rağmen yine de 23.00 olduğunu belirttiler.

"Artık yeter" bağırışları arasında konuşmaya çalışan Yurt Müdürü İsmail Dölek ise bir takım sözler verdi, en kısa zamanda sorunların giderilmesi için çabalayacaklarını aktardı. Yetkililerden bir an önce bu duruma el atmasını ve hâlâ belli yerleri inşaat halinde olan Gazi Süleyman Paşa yurdunun düzene girmesini isteyen öğrenciler, eylemin ardından odalarına döndü. (Kocaeli/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Eş Şebap, Somali'de bir kasabayı ele geçirdi

SONRAKİ HABER

Instagram'a da canlı yayın yapma özelliği geliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...