22 Ekim 2016 20:03

Beşiktaş Antalyaspor’u konuk ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşacak.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşılaşacak. Devler Ligi’nden galibiyet ile dönen siyah-beyazlı ekip Süper Lig’in son sırasındaki Antalyaspor’u ağırlayacak. Bu mücadele bugün saat 19.00’da başlayacak. 

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş’ın Antalyaspor’u konuk edeceği maçın yardımcı hakemi değişti. Karşılaşmanın yardımcı hakemlerinden Mehmet Metin’in adale sakatlığından dolayı Tarık Ongun atandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: “Vodafone Arena Stadı’nda oynanacak olan maçın Yardımcı Hakemi Mehmet Metin’in idmanda adale sakatlığı geçirmesi nedeniyle Merkez Hakem Kurulu, karşılaşmaya yardımcı hakem olarak FIFA Yardımcı Hakemi Tarık Ongun’u atadı.”

BEŞİKTAŞ İLE ANTALYASPOR SÜPER LİG’DE 41. RANDEVUDA

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında karşılaşacak Beşiktaş ile Antalyaspor Süper Lig’de 41, toplamda ise 47. kez karşı karşıya gelecekler.

Spor Toto Süper Lig’de 7 hafta sonunda 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak sadece 3 puan toplayan Antalyaspor, 8. haftada deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar ile siyah-beyazlılar toplamda 47, Süper Lig’de ise 41. kez karşı karşıya gelecek.

RIZA ÇALIMBAY İLK MAÇINDA BERABERE KALDI

A Milli Futbol Takımının 2018 Dünya Kupası grup eleme maçları nedeniyle lige verilen arada Teknik Direktör Jose Morais ile yollarını ayıran ve yerine Rıza Çalımbay ile anlaşan Antalyaspor’da deneyimli teknik adam son 8 haftadır galibiyet yüzü göremedi.

Süper Lig’de geçen seneyi 20 gol, 5 asistle tamamlayan Antalyaspor’un dünyaca ünlü Kamerunlu Oyuncusu Samuel Eto’o bu sezon isteneni bir türlü veremedi. 35 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon sadece 5 maçta forma giyerken 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

BEŞİKTAŞ’IN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

Bugüne kadar Beşiktaş ile Antalyaspor 46 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, geride kalan 46 maçta 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 33 yenilgi aldı. İstanbul’da oynanan 23 maçta ise Antalyaspor yalnız 1 galibiyet elde ederken, 19 kez yenildi ve 3 kez de rakibiyle berabere kaldı.  İki takım Spor Toto Süper Lig’de ise 40 kez karşılaştı. 40 mücadele sonunda Antalyaspor 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 28 kez de yenildi.

BEŞİKTAŞ 102, ANTALYASPOR 35 GOL ATTI

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında 1982-1983 sezonundan bu yana oynanan 46 maçta atılan gollerde siyah-beyazlıların ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan 46 maç sonunda iki takım toplamda 137 gol kaydetti. Atılan 137 golün 102’sini Beşiktaş atarken, kırmızı-beyazlılar ise 35 golle rakibine karşılık verdi.

ANTALYASPOR’DA 3 OYUNCU SAKAT

Antalyaspor’da zorlu mücadele öncesi sakatlıkları bulunan Rıdvan Şimşek, Emre Güral ve Serdar Özkan’ın durumları maçtan önce belli olacak. Kırmızı-beyazlılarda sakat 3 oyuncu dışında cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11 

Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşması bugün saat 19.00’da Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu’nda oynanacak. Kırmızı-beyazlıların mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor:

“Ferhat, Celustka, Diego Angelo, Motta, Chico, Charles, Zeki Yıldırım, Danilo, M’billa, Deniz Kadah ve Eto’o.” 
(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mario Gomez ilk golünü attı

SONRAKİ HABER

Demokrasi için büyük buluşma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...