21 Ekim 2016 08:15

Bursa'da Erdoğan'ın gelişi sebebiyle birçok yol kapatılıyor

Cumhurbaşkan Tayyip Erdoğan 22 Ekim Cumartesi günü Bursa’ya yapacağı ziyareti için kentte birçok yol araç ve yaya trafiğine kapatılıyor.

Paylaş

Cumhurbaşkan Tayyip Erdoğan'ın 22 Ekim Cumartesi günü Bursa’ya yapacağı ziyaret sebebiyle kentte birçok yol araç ve yaya trafiğine kapatılıyor.

Bursa Emniyeti yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 22 Ekim Cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplu açılış töreni düzenleyeceğini ve bir dizi programa katılacağını bu nedenle bazı yolların araç ve yaya trafiğine kapatılacağını belirtti.

ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPANAN YOLLAR

Araç ve yaya trafiğine kapatılan yollar ise şöyle; “Gökdere Meydanından - Haşim İşcan Caddesi - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Fomara Meydanı) gidiş ve geliş istikametleri, Gençosman Kavşağından - Fevzi Çakmak Caddesi - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Fomara Meydanı) gidiş ve geliş istikametleri,  Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesinden - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Fomara Meydanı) gidiş ve geliş istikametleri, gün boyunca araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.
 Cumhurbaşkanının İlimize gelişi ve ilimizden dönüş yaptıkları esnada geçiş yapacağı ana yollar ve güzergâhlar ile bağlantı yolları İstanbul yolu - Özdilek - Gençosman Kavşağı - Ankara yolu - Eski Hal Köprü üstü - Mahmudiye Kavşağı - Gökdere Meydanı- İnönü Caddesi - Atatürk Caddesi - Altıparmak Caddesi - Merinos Kavşağı istikametleri kısa süreli olarak yaya ve araç trafiğine kapatılacaktır.”

ALTERNATİF YOLLAR

Araç kullanan vatandaşlarımız, Stadyum Kavşağı – Kükürtlü Caddesi ve İzmir yolu, Mudanya yolu, Ankara yolu istikametleri ile Eski Yalova yolu ve çevre yollarını kullanabileceklerdir.(Bursa/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Dersim esnafı kepenk kapattı

SONRAKİ HABER

'CNNTürk'ü gazetecilik etiğine uymadığı için kınıyorum'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...