20 Ekim 2016 19:26

Bob Dylan'ın web sitesinde 'Nobel' karmaşası

Bob Dylan'ın web sitesindeki bir ifade, Dylan'ın Nobel'i kabul ettiğine dair ilk işaret olarak yorumlandı. Ancak bu ifade daha sonra kaldırıldı.

Paylaş

Bob Dylan'ın  web sitesindeki bir ifade, Dylan'ın Edebiyat Nobeli ödülünü kabul ettiğine dair ilk işaret olarak yorumlandı. Ancak bu ifade daha sonra kaldırıldı.

Nobel kazandığının açıklanmasından bu yana hiçbir açıklama yapmayan Dylan'ın web sitesindeki 'Kitaplar' bölümünde 'The Lyrics: 1961-2012' kitabının başına "Nobel Edebiyat Ödülü Sahibi" ifadesinin eklendiği görüldü.

Bunun üzerine Daily Mail ve Guardian'da Dylan'ın ödülü kabul ettiğine dair ilk işaretin web sitesinden verildiği haberleri yayımlandı. Ancak söz konusu ifadenin ilerleyen saatlerde kaldırıldığı görüldü.

İsveç Akademisi, Pazartesi günü yaptığı açıklamada Dylan'a ulaşamadıklarını ve ulaşma çabalarını da sonlandırdıklarını açıklamıştı.

Nobel Ödülleri sahiplerine 10 Kasım'da İsveç'in başkenti Stockholm'de verilecek. Dylan'ın törene katılıp katılmayacağı henüz bilinmiyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

Fatih Polat: Demokrasi ve değişim, Yaşar Kemal ve Bob Dylan

ÖNCEKİ HABER

Ormanlık alanda kadın cesedi bulundu

SONRAKİ HABER

Eğitim Fakültesi öğrencileri endişeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...