20 Ekim 2016 19:15

Adana'da Emniyet Müdürlüğü yakınındaki çöpte patlama

Adana'da motosikletli kimliği belirsiz iki kişi, İl Emniyet Müdürlüğü'nün arka sokağındaki basketbol sahasının çöpünde EYP patlattı.

Paylaş

Adana'da motosikletli kimliği belirsiz iki kişinin, İl Emniyet Müdürlüğü'nün arka sokağındaki basketbol sahasının çöpüne bıraktığı el yapımı patlayıcı (EYP) büyük bir gürültüyle patladı. Korkuya neden olan patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, maddi zarar da meydana gelmedi.

Olay, saat 20.15 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Yeşilyuva Mahallesi 36060 Sokak İl Emniyet Müdürlüğü'nün arka tarafında meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle sokağa gelen kimliği belirsiz iki kişi, yanlarındaki EYP'yi basketbol sahasının hemen önündeki çöpe bırakıp kaçtı. Kimliği belirsiz kişilerin bıraktığı EYP, büyük bir gürültüyle patladı.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis, zırhlı araç ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Sokağı trafiğe kapatan polisler, patlamanın olduğu noktada inceleme yaptı. Bomba imha uzmanı ve olay yeri inceleme ekipleri, EYP'nin parçalarını toplayıp, incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürürken, olayda can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi.

EYP'yi çöpe bırakan kimliği belirsiz iki kişiyi yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya devam ediyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Mülteci çadırlarını bekleyen kış çilesi

SONRAKİ HABER

Ormanlık alanda kadın cesedi bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...