20 Ekim 2016 14:36

HDP'li gözaltına alındı, BBP'liler davul zurna çaldırdı

HDP Bolu İl Başkanı Özgür Günaydın gözaltına alındı. BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan, adliye karşısında davul zurna ile kutlama yaptı.

Paylaş

Bolu'da, HDP İl Başkanı Özgür Günaydın, polis tarafından gözaltına alındı. Büyük Birlik Partisi (BBP) eski İl Başkanı Mahmut Alan, adliye karşısında davul zurna ile kutlama yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, dün akşam saatlerinde HDP İl Başkanı Özgür Günaydın'ı gözaltına aldı. Günaydın'ın evinde arama yapıldı. Günaydın'ın, TEM ekipleri tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındığı belirtilirken, soruşturmanın içeriği hakkında bilgi verilmedi.

Günaydın'ın, bugün adliyeye sevk edilmesini bekleyen arkadaşları adliye önünde toplandı. Bu sırada BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan ve arkadaşları da adliyenin karşısındaki Anıtpark'ta, davul zurna çaldırdı. Alan ve arkadaşları mehter marşları çaldı.

Adliye önünde önlem alan polisin, gerginlik çıkmaması adına Günaydın'ın arkadaşlarını bina önünden uzaklaştırması dikkat çekti.

Mahmut Alan ve yanındakiler, Günaydın'ın adliyeye çıkarılmaması üzerine oradan ayrıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Şişli Kent Konseyi seçimlerinde usulsüzlük iddiası

SONRAKİ HABER

Otel inşaatında iş cinayeti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...