20 Ekim 2016 13:10

TIR'la duvar arasına sıkışıp yaralanan işçi yaşamını yitirdi

Manisa'da geri manevra yapan TIR'ın çarpıp başını duvara sıkıştırması sonucu ağır yaralanan işçi hastanede yaşamını yitirdi.

Paylaş

Manisa'da geri manevra yapan TIR'ın çarpıp başını duvara sıkıştırması sonucu ağır yaralanan 24 yaşındaki Öztürk Ulutaş, kaldırıldığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitirdi.

Şehzadeler ilçesindeki Tüpçüler Sitesi'nde bir işyerinde çalışan Öztürk Ulutaş dün  saat 10.00 sıralarında gelen tüpleri kapının önünde istiflemeye başladı. Bu sırada geri manevra yapan 40 yaşındaki Kemal Çelik'in kullandığı 35 SEM 78 plakalı damacana su yüklü TIR Ulutaş'a çarpıp, işyerinin duvarına sıkıştırdı. Başı TIR'ın dorsesi ile duvar arasına sıkışan Ulutaş, ağır yaralandı.

Ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ulutaş, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Ulutaş'ın doktorların müdahalelerine rağmen bugün saat 14.30 sıralarında yaşamını yitirdi. Genç işçinin ölümü yakınları ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Kazanın ardından polis tarafından gözaltına alınan TIR şoförü Kemal Çelik ise ifadesinin ardından bugün serbest bırakıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Tereddüt’ Türkiye galasını Antalya Film Festivali’nde yaptı

SONRAKİ HABER

Eski Musul Valisi Nuceyfi hakkında tutuklama kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...