20 Ekim 2016 12:07

KESK, İzmir valisi ile kamu emekçilerini görüştü

KESK İzmir Şubeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile soruşturmalara tabi tutulan, açığa alınan, işten atılan kamu emekçilerinin durumunu konuştu.

Paylaş

KESK İzmir Şubeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile soruşturmalara tabi tutulan, açığa alınan, işten atılan kamu emekçileri ile ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Sendikacılar görüşmede, İzmir’de soruşturma geçiren ve açığa alınan üyeleri ve diğer kamu emekçilerinin soruşturmalarının bir an önce tamamlanıp, mağduriyetin daha da uzamaması için görev yerlerine iade edilmeleri talebinde bulundu.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, KESK Heyeti ile daha önce de görüş alışverişinde bulunduğunu ve kimsenin mağdur olmaması için İzmir’deki soruşturmaları bizatihi kendisinin takip ettiğini dile getirdi.

Soruşturmaların detaylı bir şekilde yapıldığını, söz konusu suçlamalarla ilgili hiçbir bağının olmadığını iddia edenlerin dilekçelerini detaylandırarak tekrar valiliğe vermesinde fayda olduğunu; ayrıca sendikal faaliyet kapsamında yapılan eylemlere katılanların işten atılmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Soruşturma açılan, görevden uzaklaştırılan üyelerinin listesini Valiye sunan KESK Heyeti,  sürecin takipçisi olduklarını ve haksızlığa uğramış tüm emekçilerin yanında olacaklarını belirtti. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

YÖK geri çevirdi, ODTÜ yönetimi ceza verdi!

SONRAKİ HABER

Belediye-İş temsilcileri: Sorunlar çözülmediği için büyüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...