18 Ekim 2016 13:03

Belediye-İş şube başkanlarına koruma saldırısı

Belediye İş Sendikası Başkanlar Kurulu öncesi bir grup sendikacı Genel Başkan Nihat Yurdakul ve korumalarının saldırısına uğradı. 

Paylaş

Bugün Ankara'da yapılması gereken Belediye İş Sendikası Başkanlar Kurulu öncesi, İzmir 1 ve 6 No’lu Şube yöneticileri ağırlıkta olmak üzere bir grup sendikacı Genel Başkan Nihat Yurdakul ve korumalarının saldırısına uğradı. 

Saldırıya uğrayan kişiler arasında İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Zeynel Ersoy, İzmir 6 Nolu Şube Başkanı Buket Mertoğlu, Başkan Yardımcısı Necdet Deligöz ve Şube Mali Sekreteri Azmi Gül, İzmir Çevre Belediyeler Şube Başkanı Salih Er ile Giresun Şube Bakanı Erdem Mert de bulunuyor.  

Belediye-İş İzmir 6 No’lu Şube Mali Sekreteri Azmi Gül aldığı darplar nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 

Bilgi almak üzere aradığımız Belediye-İş 6 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Necdet Deligöz, Başkanlar Kurulu toplantısına girmek istedikleri sırada, önce Azmi Gül’ün Genel Başkan Nihat Yurdakul’un saldırısına uğradığını anlattı. Ardından korumaların demir çubuk ve sopa ile saldırdığını, kendisinin de kolundan darp aldığını belirten Deligöz, “Elimizde Genel Başkan’la ilgili bazı evraklar vardı. Zeynel Başkan onları gösterecekti. O yüzden saldırıya uğradık” dedi. (İzmir/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Başbakan kendini yalanladı: Uçaklar operasyona katılmadı

SONRAKİ HABER

Hopalı gençler serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...