16 Ekim 2016 14:02

Viranşehir'de askeri araca yönelik bombalı saldırı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcı uzaktan kumandayla infilak ettirildi.

Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Erkan Arıkan'ın da bulunduğu askeri aracın geçişi sırasında HPG'lilerce döşenen el yapımı patlayıcı uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken yolda çukur oluştu.

Olay, öğleden sonra Viranşehir- Diyarbakır karayolunun 16'ncı kilometresinde meydana geldi. Bölgedeki birliklerin denetimine çıkan İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Erkan Arıkan'ın da bulunduğu aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcı uzaktan kumandayla patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombalı saldırıda can kaybı olmadı. Yolda 2 metre derinliğinde ve 3 metre genişliğinde çukur oluştu. Yola tuzaklı bomba yerleştirenlerin yakalanması için jandarma ekipleri bölgede operasyon başlattı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, saldırıda 200 kilo patlayıcının yola döşendiğini tespit etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Alanyaspor, Fenerbahçe deplasmanından puan çıkardı

SONRAKİ HABER

İzmir Barosunda mevcut yönetim yeniden seçildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...