15 Ekim 2016 15:09

Beşiktaş Kayseri deplasmanında tek golle 3 puanı aldı

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor sahasında, Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu.

Paylaş

SPOR Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş Kayserisporu 1-0 yendi.

Beşiktaş’a 3 puanı getiren golü 67'nci dakikada Ömer şişmanoğlu attı

Beşiktaş’da Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan İnler, Aras ve Atınç Nukan, Kayserispor maç kadrosuna alınmadı. Kayserispor'da kırmızı kart cezalısı Samba Sow ile Galatasaray maçında kürek kemiğinde kırık meydana gelen kaleci Ali Ahamada, kadroda yoktu.

Kayserispor-Beşiktaş lig karşılaşmasında siyah beyazlı ekibin onbirinde yer alan Atiba Hutchinson, Süper Lig'deki 100'üncü resmi maçına çıkarak, 'Dalya'' dedi. 

Maç öncesi yayıncı kuruluş Atiba için hazırlattığı, üzerinde tecrübeli oyuncunun formalı fotoğrafı bulunan pastayı, röportaj sırasında kestirdi. 3 sezon önce transfer edilen Atiba, 99 lig maçının 95'ine ilk 11'de başladı ve 5 gol attı. Kanadalı oyuncu, kupa ve Avrupa maçları da dahil edildiğinde Beşiktaş formasını toplamda 127 resmi maçta giyerek takımın değişmez oyuncuları arasına adını yazdırdı.

MAÇTAN DAKİKALAR

14'üncü dakikada Caner soldan orta yaptı. Cenk topu aldı, düzeltti. Ceza alanı içinden şutunu kaleci Muammer güçlükle uzaklaştırdı.

17'nci dakikada Talisca, çalımlarla Kayserispor ceza alanına girerken sert bir şut çıkardı. Kaleci Muammer'in yumrukladığı topa bu kez Cenk hamle yaptı. Cenk'in de şutunu yine Kayserispor file bekçisi önledi. 

26'ıncı dakikada Marcello, kornerden gelen topta kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarıya atıp, takımını bir golden etti.

28'inci dakikada Deniz Türüç, orta sahadan tek başına Beşiktaş ceza alanına daldı. Kaleci Fabricio ile karşı karşıya kaldı. Şutunda top Fabricio'dan döndü. 

43'üncü dakikada Caner'in korner köşesinden sert şutunu yine Kayserispor kalecisi Muammer yumrukla uzaklaştırdı. 

67'nci dakikada Kayserispor ceza alanındaki karambolde topu önünde bulan Ömer Şişmanoğlu topu ağlarla buluşturdu: 0-1. 

75'nci dakikada Umut Sönmez'in ceza alanı dışından şutunu kaleci Fabricio çeldi. 

90+2'nci dakikada Mabiala, Cenk Tosun'a yaptığı sert faul sonrası maçı hakemi Hüseyin Göçek tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Ankara Barosu Genel Kurulu’nda OHAL eleştirisi

SONRAKİ HABER

Sivas’ta yasağın protestosuna da yasak getirildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...