13 Ekim 2016 20:21

Azez'de ÖSO kontrol noktasına IŞİD saldırısı: En az 20 ölü

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez'in Sucu bölgesinde ÖSO kontrol noktasına IŞİD tarafından bombalı araçla saldırı yapıldı: En az 20 kişi öldü.

Paylaş

Kilis'in karşısındaki Suriye'nin Azez ilçesinde IŞİD tarafından, ÖSO'nun akaryakıt istasyonundaki kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. 20'den fazla kişinin yaşamını yitirdiği belirtilen saldırıda yaralılardan bazıları ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Kilis'in hemen karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez'in Sucu bölgesindeki bir akaryakıt istasyonunda bulunan Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSD) kontrol noktasına IŞİD tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Büyük gürültüyle meydana gelen ve Kilis'te de endişe yaratan patlamada 20'dan fazla kişinin yaşamını yitirirken, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi. 

Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdüğü ve sınıra yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki bölgede meydana gelen patlamada yaralananlar, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alındı. Saldırı  nedeniyle, sınır hattındaki güvenlik önlemleri arttırıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

HDP ve DBP: Demokratik siyaset zemini yok ediliyor

SONRAKİ HABER

Eşitlikçi, özgürlükçü bir baro anlayışıyla hareket edeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...