12 Ekim 2016 11:24

Toplum yararı için Hayatın Sesi yayınını sürdürmeli

İzmir Tabip Odası Çevre Komisyonu, yeni çalışma döneminin ilk toplantısında Hayatın Sesi TV'nin kapatılmasını da değerlendirdi.

Paylaş

İzmir Tabip Odası (İTO) Çevre Komisyonu 2016-2017 çalışma döneminin ilk toplantısında Hayatın Sesi Televizyonunun kapatılması konusunu da değerlendirdi. Komisyon, toplum yararı için Hayatın Sesi’nin yayın yaşamını sürdürmesi gerekliliğine dikkat çekti.  

İzmir Tabip Odası Çevre Komisyonu “Kapatılan Hayatın Sesi TV ile dayanışmamız” başlıklı kararında şöyle dedi; “Hayatın Sesi TV ekranlarının kararması ile, başta ‘Çepeçevre Yaşam’ programı olmak üzere, yaşamı savunan, yıkıma karşı çıkan programların yayın olanağı kalmamıştır. Bu hukuksuzluktan geri dönülerek, toplum yararı için Hayatın Sesi’nin yayın yaşamını sürdürmesi gerekliliğini belirtiyoruz. Bu hukuksuzluktan geri dönülerek, toplum yararı için Hayatın Sesi’nin yayın yaşamını sürdürmesi gerekliliğini belirtiyoruz.”

ALTIN MADENİNİN KARŞISINDAYIZ

İTO Çevre komisyonu toplantısında ayrıca İzmir Efemçukuru’da altın işletmeciliği yapan TÜPRAG şirketinin ana sponsoru olduğu 3. İş Güvenliği Zirvesi’ne İzmir Büyükşehir Belediyesinin de sponsor olarak katılımı konusu ele alındı.

Komisyon, “Meslek varlığı sağlığı korumak olan hekimlerin, yasadan kaynaklanan halk sağlığını koruma sorumluluğu olan belediyenin, sağlığa ve yaşama karşı bu yıkımı yapan firmanın yanında değil karşısında olması gerekliliği”nin altını çizerek, şirketi meşrulaştırmak olan bu sürecin dışına çıkılması için harekete geçme kararı alındı. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Hayvanlara kötü muameleyi belgelemek isteyene darp iddiası

SONRAKİ HABER

Yarkadaş: Frekanslar peşkeş mi çekilecek?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...