18 Mayıs 2012 13:42

Sağanak yağış Marmara’da hayatı felç etti

MARMARA Bölgesi’nde akşam üstü başlayan şiddetli yağış hayatı felç etti. İstanbul’da aşırı yağış nedeniyle D-100 karayolu kapandı. Trafikte uzun  kuyruklar oluştu. Çanakkale’de yarım saatte kent merkezine metrekareye yaklaşık 40 kilogram yağış düştü. Kocaeli fırtına ve doluya teslim oldu.İstanbul’

Sağanak yağış Marmara’da hayatı felç etti
Paylaş

İstanbul’da aşırı yağış nedeniyle D-100 karayolu  içmeler mevkiinde İstanbul istikametine trafiğe kapandı. Trafikte uzun kuyruklar oluştu. Özellikle Anadolu yakasında etkili olan yağış nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarında mahsur kaldı. Özellikle Tuzla, Sultanbeyli ve Pendik ilçelerinde dolu yağışı görüldü.
Çanakkale’de saat 15.30’da başlayan şiddetli yağışa teslim oldu. Gökyüzü siyah bulutlarla kaplanarak gece gibi karardı. Ardından gökgürültüsü ve çakan şimşeklerle bardaktan boşanırcasına yağış başladı. Yağmur nedeniyle başta kentin en işlek caddesi olan Demircioğlu Caddesi olmak üzere yollar sular altında kaldı.

Kocaeli Bölgesinde akşam saat 17.30 sıralarında havanın aniden bulutlanıp kararmasının ardından çıkan fırtına, sağanak yağmur ve dolu hayatı felç etti. Başta D-100 Karayolu olmak üzere ana arterler ve ara yollarda trafik bir süre durdu (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Suriye'de ‘Devşirme muhalefet’ tutmuyor

SONRAKİ HABER

Hava-İş eylemlere başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...