12 Ekim 2016 03:56

Elazığ'da öğrenciler yurt yönetimini protesto etti

Elazığ Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler protesto gerçekleştirdi.

Paylaş

Elazığ Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler yemek, ulaşım ve internet konusunda sorunlar yaşandığını belirterek yurt yönetimini protesto etti.

Çaydaçıra Mahallesi'ndeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler saat 23.00 sıralarında yurt bahçesinde toplanıp eylem yaptı. Fırat Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler yemek, ulaşım ve internet konusunda sorunlar yaşandığını ifade ederek yurt yönetimini protesto etti.  

Yurtta yaşadıkları sorunları anlatan öğrenciler, gece baskın yapar gibi odalarına gelindiğini, internetin sınırlı sürede olduğunu belirterek özellikle yemeklerden şikayetçi oldu. Ayrıca yemeğin tek taraflı dağıtımı nedeniyle uzun kuyruklar oluştuğunu, lezzet ve malzeme konusunda söz verilenin aksine sıkıntı çektiklerini ve tost fiyatlarının da pahalı olmasından yakındı. Öğrenciler ulaşım konusunda ise sabah 08.30'da otobüsün gittiğini ve ikinci öğretimdekilerin mağdur olduğunu belirtti.

2.5 saat süren eylemin ardından öğrenciler, yurt yönetimini sloganlarla ve alkışlarla protesto ederek eylemi bitirdi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

ABD: Irak'ın komşuları Irak'ın egemenliğine saygı göstermeli

SONRAKİ HABER

Kemal Unakıtan hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...