07 Ekim 2016 16:17

Fabrikanın atık kanalına düşen işçi yaralı kurtarıldı

Bursa'da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (DOSAB) fabrikanın çevresindeki otları temizleyen işçi, atık su kanalına düştü.

Paylaş

Bursa'da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (DOSAB) fabrikanın çevresindeki otları temizleyen işçi, atık su kanalına düştü. Yaralanan işçi itfaiye, UMKE ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Olay, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasının bahçesinde meydana geldi. Fabrika işçisi 30 yaşındaki Mahmut Benice, sanayi bölgesinin jeneratörünün çevresindeki otları temizlerken, beton kapağının olmadığı belirtilen fabrikanın atıklarının gittiği 6 metre derinliğindeki kanala düştü.

Mahmut Benice'nin imdat çığlıklarını duyan arkadaşları, hemen  itfaiye ve sağlık ekiplerini arada Bölgeye çok sayıda itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler, kanala portatif merdiven indirdi. Yaklaşık yarım saatlik çalışmayla yaralı işçi  Mahmut Benice, düştüğü kanaldan çıkarıldı. Çeşitli yerlerinde kırıklar ve yaralar bulunan Benice, 112 Acil Servis ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Suriyeli öğrenciler duvara dönük bekletildi, sopayla dövüldü

SONRAKİ HABER

Samsun'da basına saldırılara tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa