18 Mayıs 2012 09:42

Malatya’da Hayat Televizyonu dayanışma gecesi

MALATYA’da Hayat televizyonu ile dayanışma gecesi düzenlendi.Önceki akşam Melekoğulları Düğün Salonu’nda yapılan gecenin açılış konuşmasını yapan Hayat Televizyonu Malatya Muhabiri Doğan Sekmen, Hayat Televizyonu’nun zorlu bir süreçten geçtiğini ama yayın politikalarından asla taviz vermediklerini söyledi

Malatya’da Hayat Televizyonu dayanışma gecesi
Paylaş

Önceki akşam Melekoğulları Düğün Salonu’nda yapılan gecenin açılış konuşmasını yapan Hayat Televizyonu Malatya Muhabiri Doğan Sekmen, Hayat Televizyonu’nun zorlu bir süreçten geçtiğini ama yayın politikalarından asla taviz vermediklerini söyledi. Ezilenlerin, işçilerin ve emekçilerin sesi olduğunu belirten Sekmen, “İşçi ve emekçilerin katkılarıyla kurulan Hayat Televizyonu, emekçilerin hayatını, mücadelesini, sıkıntılarını anlatmaya devam edecek. Hayat Televizyonu, milyonlarca emekçinin bir araya gelmesini sağlayacak” dedi.

Televizyon kanallarının tek ses çıkardığını belirten Sekmen, “Bir sabun köpüğü kadar ömrü olmayan her şey, gerçek haber, doğru yorum kılığında karşımıza dikiliyor. Tek kanallı devlet televizyonu günlerinin üzerinden neredeyse 20 yıl geçti. Teknoloji ilerledi, televizyon yayıncılığı gelişti. Ancak, kanal sayısı onları, yüzleri bulsa da, ‘tek kanalı’ izler gibiyiz” şeklinde konuştu.  Açılış konuşmasından sonra “Fırat suyu Marmara’ya karıştı” sloganıyla Grup Bajar’ın müzik ziyafeti başladı. Grup Bajar’ın türküleriyle halaylar çekildi, oyunlar oynandı. Konser 22.00’de sona erdi. (Malatya/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Ayrımcılığa dikkat çekmeye devam edeceğiz’

SONRAKİ HABER

Öğretmenlere performansa göre atama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...