05 Ekim 2016 14:49

İstanbul'da bazı yollar 1 hafta boyunca trafiğe kapatılacak

İstanbul'da, 23'üncü Dünya Enerji Kongresi nedeniyle bazı yolların yarından itibaren 1 hafta boyunca trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Paylaş

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 9-13 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “23. Dünya Enerji Kongresi" etkinliği nedeniyle alınan emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 6 Ekim 2016 günü saat 06.00'dan itibaren 13 Ekim 2016 tarihine kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Trafiğe Kapatılacak Yollar ve Alternatif Güzergahlar ise şöyle sıralandı:

-Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağından Kadırgalar Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak; Akım Asker Ocağı Caddesinden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

-Gümüş Caddesi Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba kavşağına kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak; Akım Halaskargazi Caddesine yönlendirilecek.

-Mim Kemal Öke Caddesi Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba kavşak ve Abdi İpekçi Caddesine kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak; Akım Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesine yönlendirilecek.

-Kadırgalar Caddesi Bayıldım Girişinden, Mim Kemal Öke Caddesi kadar kapatılacak, Alternatif olarak; Akım Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stadı arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi'ne yönlendirilecek. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

'FETÖ' soruşturmasında TSK'den 3.699 personel ihraç edildi

SONRAKİ HABER

Bayram Abi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...