05 Ekim 2016 11:51

Özgür Radyo: Sözümüzde duracağız, yine geleceğiz!

Özgür Radyo’nun kapatılması ve çalışanlarının darbedilerek gözaltına alınması protesto edildi.

Paylaş

Özgür Radyo’nun kapatılması ve çalışanlarının darbedilerek gözaltına alınması radyonun Kadıköy’de bulunan binası önünde radyo çalışanları tarafından protesto edildi.

‘Yine geleceğiz. Bekle bizi İstanbul’ pankartı taşıyan Özgür Radyo çalışanları adına Özgür Radyo Genel Yayın Koordinatörü Derya Okatan konuştu.

“AKP-Saray iktidarının kararıyla yürütüldü bu darbe. Kararların tek dayanağı MİT raporları” diyen Okatan, “Bekle bizi İstanbul şarkısıyla yayınımızı sonlandırdık. Bu sözümüzde her zaman durduk. Her zaman yeniden başladık” dedi. Kararın kaldırılması için mücadele edeceklerini ifade eden Okatan, “Elbette ki tek başımıza bu sürecin altından kalkamayız. Elbette ki kapatılan ve kapatılma tehdidi altında olan basın kuruluşlarıyla birlikte hareket etmek istiyoruz” diye konuştu. Okatan, Özgür Radyonun yayınının internet üzerinden devam edeceği bilgisini verdi.

Basın açıklamasını izlemek isteyen Evrensel muhabirleri Özgür Radyo binasının bulunduğu sokağa sarı basın kartları olmadığı gerekçesiyle alınmadı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İspanya’da toplu mezar bulundu

SONRAKİ HABER

‘Bugün gazeteciliği savunmak özgürlüklerimizi savunmaktır’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa