05 Ekim 2016 09:47

Siyasetçilerden Hayatın Sesi TV’ye destek ziyareti

Hayatın Sesi TV'ye siyasi partilerden, sendikalara, meslek örgütlerinden mahalle forumlarına geniş bir kesimden destek ziyaretleri devam ediyor.

Paylaş

Kapatılan Hayatın Sesi Televizyonu’na destek ziyaretleri sürüyor. EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan ile CHP Milletvekilleri Onursal Adıgüzel, Ali Şeker ve Candan Yüceer bugün televizyonun Ankara çalışanlarını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında televizyonların gerekçe gösterilemeden kapatılmasına tepkiler dile getirilirken, AKP iktidarının muhalif seslere karşı operasyonlarına “dur” demek için demokratik tüm kesimlerin bir araya gelmesi gerektiği belirtildi. 

Hayatın Sesi Televizyonuna siyasi partilerden, sendikalara, meslek örgütlerinden mahalle forumlarına geniş bir kesimden destek ziyaretleri devam ediyor. Televizyonun Ankara çalışanlarını dün akşam Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ergazi Halk Meclisi, Batı Sitesi Halk Meclisi ve gazeteciler ziyaret ederek desteklerini sundular. 

Ziyaretler bugün de sürdü. Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan ziyarete gelip destek sunanlar arasındaydı. Gürkan’ın ziyareti devam ederken CHP Tekirdağ Milletvekili Handan Yüceer, CHP İstanbul Milletvekilleri Ali Şeker ve Onursal Adıgüzel de ziyarete geldi. 

AKP hükümetinin OHAL’i  kullanarak bütün muhalif sesleri kısmaya çalıştığına dikkat çeken ziyaretçiler, hukuksuzluklara karşı demokratik bir Türkiye’ye kavuşmak için demokratik tüm çevrelerin bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Emek ve demokrasiden yana tüm toplum kesimlerinin bir araya gelebileceğini dile getiren EMEP Genel Başkanı Selma Gürkan, bunun için asgari müştereklerde birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. 

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ise Meclis’te vekillerin vatandaşlarla basın toplantısı yapmasının dahi engellenmeye çalışıldığını belirterek, “Milletin Meclisini millete kapatıyorlar. Meclis dışından gelen konuklarımızla basın açıklaması yapmamız bile engelleniyor” dedi. (AnkaraEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Almanya milletvekilleri İncirlik'te

SONRAKİ HABER

4 çiftçi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...