04 Ekim 2016 15:04

Lüleburgaz'dan medyaya yönelik karartmaya tepki

Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu, medyaya yönelik karartmaya ve eğitim emekçilerine yapılan saldırılara tepki gösterdi.

Paylaş

Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu, medyaya yönelik karartmaya ve eğitim emekçilerine yapılan saldırılara tepki gösterdi.

Basın açıklaması, bugün Kongre Meydanı'nda yapıldı. Eğitim Sen Lüleburgaz Baştemsilcisi Mehmet Sezgin, eğitim emekçilerinin hukuksuz bir şekilde işten atıldığını, bir buçuk milyon öğrencinin öğretmensiz kaldığını, bunun sorumlusunun, siyasi iktidar olduğunu söyledi. 

KESK, DİSK ve siyasi parti üye ve yöneticilerinin katıldığı, basına yapılan saldırılarla ilgili basın açıklamasını, DİSK/Gıda-İş Trakya Bölge Temsilcisi Cengiz Atlı okudu.

Atlı, açıklamasında, emekten ve demokrasiden yana televizyon kanallarının kapatılarak, işçi ve emekçinin, halkın sesinin kesilmek istendiğini, halkın doğru haber alma hakkının engellendiğini, buna izin vermeyeceklerini söyledi. Basın açıklamasına katılanlar, "özgür basın susturulamaz", "emekçilerin sesi kesilemez" sloganlarını attılar. (Kırklareli/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Tutukluya darp, avukata suç duyurusu

SONRAKİ HABER

Barınak çalışanı: Hayvanlar talimatla katledildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...