02 Ekim 2016 14:58

İtfaiye aracı uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 1 yaralı

Antalya Alanya'da yangına müdahaleye giderken 50 metrelik uçuruma yuvarlanan itfaiye aracındaki 1'i itfaiye personeli 2 kişi yaşamını yitirdi.

Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde yangına müdahaleye giderken 50 metrelik uçuruma yuvarlanan itfaiye aracındaki 1'i itfaiye personeli 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Alanya'ya bağlı Süleymanlar Mahallesi'nden gelen ihbar üzerine yangına müdahale için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye aracı Güzelbağ Mahallesi'ndeki istasyondan yola çıktı. İtfaiye personeli Cengiz Bayındır'ın kullandığı araca, yangına müdahaleye gönüllü olan Mustafa Yanbaş ve Hasan Ali Özçelik de bindi. Burçaklar yol ayrımında sürücü Cengiz Bayındır'ın kontrolünden çıkan itfaiye aracı uçuruma yuvarlandı.

Yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlanan itfaiye aracındaki Cengiz Bayındır ile Mustafa Yanbaş olay yerinde yaşamını yitirdi. Hasan Ali Özçelik ise ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler tarafından çıkarılan Cengiz Bayındır ve Mustafa Yanbaş'ın cenazeleri morga konuldu. Yaralı Hasan Ali Özçelik ise Özel Alanya Anadolu Hastanesi'nde tedaviye alındı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Galatasaray kendi evinde Antalyaspor’u 3-1 yendi

SONRAKİ HABER

Batman'da öğrencilerden öğretmenlerine destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...