17 Mayıs 2012 10:46

Erdoğan, Füle ile görüştü

AB’nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Stefan Füle, Ankara’daki resmi ziyaretleri sırasında Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i de ziyaret etti. Burada düzenlenen basın toplantısında konuşan Füle, vicdani red ve zorunlu din dersinin kaldırılması konularını sonraki toplantılarda ele alacaklarını belirtti.Füle, AB sürecinde “işbirliği

Erdoğan, Füle ile görüştü
Paylaş

AB’nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Stefan Füle, Ankara’daki resmi ziyaretleri sırasında Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i de ziyaret etti. Burada düzenlenen basın toplantısında konuşan Füle, vicdani red ve zorunlu din dersinin kaldırılması konularını sonraki toplantılarda ele alacaklarını belirtti.
Füle, AB sürecinde “işbirliğimize devam edeceğiz” dedi.

BAŞBAKANLA GÖRÜŞTÜ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da resmi temaslarda bulunan Füle’yi kabul etti.
Başbakan Erdoğan, Füle’yi kabulünde, “Avrupa’nın halihazırda yaşadığı krizi bir fırsata dönüştürmeyi başarmasını umut ettiğini” söyledi.

Başbakanlık Merkez binada yaptığı yaklaşık 1 saat süren görüşmede Başbakan Erdoğan’ın, krizin fırsata çevrilmesi için kendi içine kapanma yerine genişleme vizyonunun korunması gerektiğine vurgu yaptığı öğrenildi.

Stefan Füle de üyelik sürecine hız kazandırmak için Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış ile birlikte ilan ettikleri “Pozitif Gündem” hakkında Başbakan Erdoğan’a bilgi verdi. Füle, Türkiye’nin AB üyeliği için gerçekleştirdiği reformlar için Erdoğan’a teşekkür etti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Darbe Komisyonu Demirel’i dinleyebilir

SONRAKİ HABER

HES'ler 2012'de 26 can aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...