30 Eylül 2016 11:34

CHP Milletvekili Sarıhan, Hayatın Sesi TV'yi ziyaret etti

CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, gerekçe gösterilmeden kapatılan Hayatın Sesi Televizyonunu ziyaret etti.

Paylaş

CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, gerekçe gösterilmeden kapatılan Hayatın Sesi Televizyonunu ziyaret etti. 12 Mart ve 12 Eylül darbelerini de gördüğünü, ancak darbe girişiminin ardından yaşanan hak ihlallerinin o dönem yaşananları geride bıraktığını belirten Sarıhan, Hayatın Sesi'nin kapatılmasıyla ilgili ortada birçok hukuki problem bulunduğunu söyledi. 

CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, burada televizyonun Ankara'daki çalışanlarıyla bir araya geldi. 12 Eylül ve 12 Mart darbelerini gördüğünü ancak bu darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL'de yaşanan mağduriyetlerin o dönemleri bile geride bıraktığını ifade eden Sarıhan, OHAL sonrası kendilerine OHAL mağdurlarından şikayetler yağdığını söyledi. 

Sarıhan, “İnsanlar mağdur durumda. Partimize günde 500 başvuru oluyor. İnsanların mağduriyetlerini dinliyoruz. Bu insanları suçlu, suçsuz olduğunu önce mağdur etmeden ayırmak lazım. Delillere göre kimin suçlu olduğuna kadar verimeli. Darbeler gördük ama bu güne kadar böyle bir şey yaşamadık” diye konuştu. Hayatın Sesi TV'nin tekrar yayın hayatına girmesi için elliden gelen yardımı yapmaya hazır olduğunu belirten Sarıhan, kapatma kararındaki hukuksuzluğa dikkat çekti. (AnkaraEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

TMMOB: OHAL’in uzatılması kabul edilemez

SONRAKİ HABER

BMC’de işçi kıyımı: 250 işçi atıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...