29 Eylül 2016 17:50

Beton mikserinin altında kalan işçi yaşamını yitirdi

Kartal'da belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Uğur Celeb, caddede temizlik yaptığı sırada bir beton mikserinin altında kalarak can verdi.

Paylaş

İstanbul'un Kartal ilçesinde belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Uğur Celeb, caddede temizlik yaptığı sırada bir beton mikserinin altında kalarak can verdi.

Olay sabah saat 08.30 sıralarında Çavuşoğlu Caddesi Yakacık Caddesi’nde meydana geldi. Beton mikserinin sürücüsü V.P, caddede temizlik yapan 43 yaşındaki Uğur Celeb’i ezdi. Kazayı gören vatandaşlar sürücüyü uyararak aracı durdurdu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede işçinin feci şekilde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası sürücünün polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.

3 çocuk babası Uğur Celeb, Kartal belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışıyordu. Süpürge ile caddede temizlik işçisi olarak çalışan Celeb’in beton mikserinin altındaki cenazesinin yanında da ekmek parasını kazandığı süpürgesi vardı. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme yaptığı sırada işçinin yakınları haberi alarak kaza yerine geldi. Yakınları sinir krizi geçirirken polis ve vatandaşlar yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Haberi alan eşi kaza yerinde baygınlık geçirdi. Bir sandalyeye oturtulan kadın, “Ben çocuklarıma ne diyeceğim” diye feryat etti. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

2017’de memur maaşı sadece yüzde 3 artacak

SONRAKİ HABER

EMİS sözleşmesinde ikinci oturum yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...