17 Mayıs 2012 10:23

Penguen’de çıkan yangın kundaklamaymış

İTFAİYE raporunda yangının “Kimliği meçhul kişi ya da kişilerce başlatıldığı” belirtildi. Penguen dergisinde 3 Mayısta çıkan yangınla ilgili hazırlanan itfaiye raporunda yangının “Kimliği meçhul kişi ya da kişilerce başlatıldığı” belirtildi. Beyoğlu’nda bulunan dergide 3 Mayıs Perşembe günü çıkan y

Penguen’de çıkan yangın kundaklamaymış
Paylaş

İTFAİYE raporunda yangının “Kimliği meçhul kişi ya da kişilerce başlatıldığı” belirtildi. Penguen dergisinde 3 Mayısta çıkan yangınla ilgili hazırlanan itfaiye raporunda yangının “Kimliği meçhul kişi ya da kişilerce başlatıldığı” belirtildi. Beyoğlu’nda bulunan dergide 3 Mayıs Perşembe günü çıkan yangında Karikatürist Metin Üstündağ ve Dergi Çalışanı Ercan Genç yoğun dumandan etkilenmişti.

Haftalık mizah dergisi Penguen’de 3 Mayısta çıkan yangınla ilgili itfaiye raporu açıklandı. Derginin bu hafta çıkan sayısında yapılan açıklamada İtfaiye Müdürlüğünün raporunda yangının kaza değil “Kimliği meçhul kişi ya da kişilerce başlatıldığı” belirtildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Penguen dergisinden olayla ilgili yapılan açıklama şöyle:
“Geçtiğimiz hafta dergimizde bir yangın atlattığımızı duyurmuştuk. Olayla ilgili olarak İtfaiye Müdürlüğünün raporu, yangının bir kaza değil, ‘Kimliği meçhul kişi ya da kişilerce başlatıldığı’ yönünde. Olayın aydınlatılması ve sorumluların tespiti için savcılık da soruşturma açtı. Saldırının nedeni açığa çıkarsa bunu da okurlarımızla paylaşırız. Nedeni ne olursa olsun mizahımızın karşısında şiddet bulmak bizim için üzücü. Bizim bildiğimiz tek şey yazıp çizmek, okuyucumuzu biraz gülümsetebilmek.
Geçmiş olsun dilekleri için okurlarımıza, dostlarımıza tekrar teşekkürler.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Bakan’ın gözüyle değil vicdanınızın gözüyle bakın’

SONRAKİ HABER

BDP, kırım kongo için meclis araştırması istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...