29 Eylül 2016 10:25

CHP Milletvekillerinden Hayatın Sesi'ne destek

CHP Milletvekilleri Murat Emir, Şenal Sarıhan ve Utku Çakırözer karartılan Hayatın Sesi Televizyonu'ra destek verdi.

Paylaş

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Başbakanlığın emriyle karartılan Hayatın Sesi Televizyonu'na destek verdi. CHP'li Emir, paylaştığı fotoğrafta #HayatınSesiSusturulamaz hashtagı yazılı döviz taşıdı

Şenal Sarıhan CHP Ankara Milletvekili: Her kanal karartma, aydınlanma ışığının biraz daha kısılmasıdır. AİHM'in Polat, Gerger, Aksoy, Erdoğan-İnce/Türkiye davalarında Türkiye'nin mahkumiyet kararları unutulmamalıdır. Devletin sorgulanması bireyin hakkıdır. İfade özgürlüğünün korunmadığı bir toplumda, isyan hak olur. Geçmiş olsun.

Utku Çakırözer- CHP Eskişehir Milletvekili: Hayatın Sesi'nin karartılması, basın ve ifade özgürlüğüne bir darbedir. Konuyu Meclis'te gündeme getireceğim. Susturulan her televizyon, kapatılan her gazete, basın özgürlüğünden mahrum bırakılan her gazeteci demokrasi açısından utançtır. Bu ayıplara artık son verilmelidir. Türkiye'nin hukuk devleti ilkelerine bağlı kalacağının en önemli güvencesi basın ve ifade özgürlüğüdür. (HABER MERKEZİ) 
 

ÖNCEKİ HABER

BUGÜN DÜNYA KALP GÜNÜ : Kalbi korumanın 6 yolu

SONRAKİ HABER

TGC: Gazetecilik suç değildir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...