28 Eylül 2016 09:01

Ercan Kesal öğretmenlerle bir araya geliyor

ÖRAV Sohbetleri’nin Eylül ayı konuğu yazar, hekim, oyuncu ve senarist Ercan Kesal, yarın öğretmenlerle bir araya geliyor.

Paylaş

Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından düzenlenen ÖRAV Sohbetleri’nin Eylül ayı konuğu yazar, hekim, oyuncu ve senarist Ercan Kesal, yarın öğretmenlerle bir araya geliyor.

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), 2008 yılından bugüne kadar eğitim programıyla eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor. Bu kapsamdaki çalışmalarına yenisini ekleyen Öğretmen Akademisi Vakfı’nın Mayıs ayında başlattığı “ÖRAV Sohbetleri” etkinliğinin Eylül ayındaki konuğu geçtiğimiz günlerde “Cin Aynası” adlı yeni kitabını çıkaran yazar, hekim, oyuncu ve senarist Ercan Kesal oluyor.

“ÖRAV Sohbetleri” etkinliği ile katılımcı öğretmenleri, farklı sektörlerden gelen; meslekleri, hobileri, tutku ve azimleriyle kendilerini bulundukları yerden ileriye taşımayı başarmış kişilerle buluşturmayı amaçlayan Öğretmen Akademisi Vakfı, bu sohbetlerle katılımcı öğretmenlerin farklı vizyonlarla tanışmasına, etkinlik sonunda kendi hayatlarına ilham verecek, onları motive edecek kazanımlarla ayrılmalarına ortam sağlamayı hedefliyor.

Ercan Kesal’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 29 Eylül, saat 18.30 – 20.00 arasında SALT Galata’da ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz aylarda Ahmet Naç ve Geveze’nin konuk olarak katıldığı etkinliğin önümüzdeki dönem konuşmacıları ise Hürriyet Gazetesi Eğitim Müdürü Nuran Çakmakçı ve reklamcı, pazarlama iletişimi uzmanı ve akademisyen Levent Erden olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bisküvi fabrikasında yangın: 18 işçi hastanelik oldu

SONRAKİ HABER

Can Dündar hakkında zorla getirme kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...