27 Eylül 2016 15:13

Dünürler kavga etti: 2 yaşındaki Emir öldü, 4 kişi yaralandı

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, dünür ailelerin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada 2 yaşındaki Emir Serhat Kılıç öldü, 4 kişi de yaralandı.

Paylaş

Olay, bugün Ulucami Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şevket Kılıç, oğlu Ümit Kılıç ile birlikte, babasının evine dönen adı öğrenilemeyen gelinini almak için dünürü Ünal Gökçeoğlu'nün lokantasına gitti. Burada Kılıç ile Gökçeoğlu arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ünal Gökçeoğlu ve oğlu Cihan Gökçeoğlu lokantada bulunan pompalı av tüfeği ile Gökçeoğlu ailesine mensup kişilere ateş açtı. Olayda vücutlarına saçma isabet eden Şevket Kılıç ile çocukları Ümit, Sabah ve Tuba Nur Kılıç ile Emir Serhat Kılıç yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, olaya müdahale ederek tarafları ayırırken, sağlık görevlileri ise yaralıları Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Acil serviste müdahale edilen yaralılardan Emir Serhat Kılıç doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Olay yerinde inceleme yapan polis Ünal Gökçeoğlu'nu gözaltına aldı, kavgada darp edilerek yaralanan oğlu Cihan Gökçeoğlu ise hastanede tedaviye alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Dersim’de öğrenciler 'Öğretmenlerimizi özledik' dedi.

SONRAKİ HABER

CHP ikinci kez AYM'ye başvurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa