26 Eylül 2016 07:43

Boşandığı eşini bıçakla yaralayan sanığa 12 yıl hapis cezası

Eskişehir'de 2 yıl önce boşandığı eşi Zeynep Döngül'ü sokakta 13 yerinden bıçakla yaralayan Bayram Tekinkoca'ya 12 yıl hapis cezası verildi.

Paylaş

Olay, Cumhuriyet Mahallesi İş Bulma Sokak'ta geçen 16 Nisan gecesi meydana geldi. Fabrika işçisi Zeynep Döngül, arkadaşları ile birlikte gittikleri bir eğlence yerinden çıktıktan sonra boşandığı eşi Bayram Tekinkoca ile karşılaştı. Zeynep Döngül, taksi şoförü Bayram Tekinkoca'nın araca binme teklifini kabul etmeyince 13 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Döngül, hastaneye kaldırılırken olay yerinden kaçan ve ertesi gün teslim olan Bayram Tekinkoca sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Zeynep Döngül de bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Eskişehir'deki 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılanan Bayram Tekinkoca, eski eşini kıskançlık nedeniyle bıçakladığını ve pişman olduğunu söyledi. Zeynep Döngül de kendisini bıçakla yaralayan Bayram Tekinkoca'dan şikayetçi olduğunu belirterek, "Olay günü arkadaşlarla mekandan dışarı çıkarken boşandığım eşim yanıma gelerek sinirli bir şekilde bana arabaya binmemi söyledi. 'Binmeyeceğim' deyince beni bıçakladı. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Mahkeme heyeti, Bayram Tekinkoca'yı 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

BAL öğrencileri: Öğretmenime, okuluma dokunma

SONRAKİ HABER

76 yaşındaki Saniye Ekti serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...