25 Eylül 2016 08:18

IŞİD'in canlı bomba saldırısında ölü sayısı 57'ye çıktı

Antep'te, kına gecesinde düzenlenen 'Canlı bomba' saldırısında yaralanan 13 yaşındaki Mahsun Nas sabaha karşı hayatını kaybetti.

Paylaş

Beybahçe Mahallesi'nde, birbirine akraba Besna ve Nurettin Akdoğan çifti için 20 Ağustos gecesi bir sonraki düğünü için sokakta yapılan kına gecesinde eğlenenlerin arasına dalan IŞİD'li 'canlı bomba' kendini patlattı. IŞİD'in intihar saldırısında 33'ü çocuk 56 kişi öldü, 90'ı aşkın kişi yaralandı. Saldırıda ağır yaralanan ve 1 ayı aşkın süreden bu yana hastanede tedavi gören 13 yaşındaki Mahsun Nas, sabaha karşı yaşam mücadelesini yitirdi. Küçük çocuğun ölümü ile terör saldırısında yaşamını yitirenlerin sayısı 34'ü çocuk olmak üzere 57 kişiye yükselmiş oldu.

TOPRAĞA VERİLDİ 

13 yaşındaki Mahsun Nas'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi ardından ailesine teslim edildi. Yeşilkent Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından Nas'ın cenazesi, patlamada daha önce yaşamını yitirenlerin mezarlarının bulunduğu alana defnedildi. Cenaze töreninde gözyaşına boğulan patlama kurbanı çocuğun babası Naim ve annesi Cemile Nas'ı yakınları teselli etmeye çalıştı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Şırnak’ta öğretmenler 3-6 ay arası köylerde görevlendirildi

SONRAKİ HABER

Türkiye'nin ilk Roman radyosu Romanlar'ın sesi oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...