17 Mayıs 2012 02:59

Fenerbahçe kupa hasretine son verdi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor'u yenerek zafere ulaşan Fenerbahçe, 29 yıllık kupa hasretine son verdi. En son 1982 - 83 sezonunda Mersin İdman Yurdu'nu 2 - 1 yenerek Türkiye Kupası'nın sahibi olan sarı - lacivertli takım, Alex De Souza'nın yıldızlaştığı maçta 29 sezon sonra Bursaspor'u 4 - 0 yenerek kupayı müzesine g&o

Fenerbahçe kupa hasretine son verdi
Paylaş

ALEX ŞOV YAPTI

Alex De Souza'nın 1 gol 3 asist ile yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe, 2. dakikada Caner Erkin, 45. dakikada Cristian Baroni, 59. dakikada Semih Şentürk ve 78. dakikada da Alex'in golleriyle kupaya ulaştı.

50. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, kupasını Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden aldı. Sarı - lacivertli futbolcular, Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki finalin ardından düzenlenen törende kupa ve madalyalarını aldılar. Bursaspor'un ikincilik şildini almasının ardından podyuma çıkan Fenerbahçeli futbolculara önce madalyaları verildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in kupayı kaptan Alex'e vermesinin ardından havaya sarı - lacivert renklerde konfetiler uçurulurken büyük bir kupa coşkusu yaşandı.

Bu arada maçın en değerli futbolcusu seçilen Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, ödülünü Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın elinden aldı. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Talepler biçildi, Bakan bile şaşırdı

SONRAKİ HABER

Amanoslar'da çatışma: 3 asker 4 gerilla yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...