16 Mayıs 2012 10:08

BDP’li vekil Yıldırım’a açık görüş cezası

TUTUKLU bulunan BDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım’a açlık grevine girdiği gerekçesiyle açık görüş cezası verildi. Yıldırım ile Anneler Günü vesilesiyle görüşmek isteyen eşi ve çocuklarının görüşmesi engellendi.Adalet Bakanlığı cezaevlerine gönderdiği genelgede, Anneler Gün&uum

BDP’li vekil Yıldırım’a açık görüş cezası
Paylaş

TUTUKLU bulunan BDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım’a açlık grevine girdiği gerekçesiyle açık görüş cezası verildi. Yıldırım ile Anneler Günü vesilesiyle görüşmek isteyen eşi ve çocuklarının görüşmesi engellendi.

Adalet Bakanlığı cezaevlerine gönderdiği genelgede, Anneler Günü dolayısıyla 5 gün boyunca açık görüşe izin verilmesini isterken, Mardin E Tipi Cezaevi’nde tutulan tutuklular, cezaları nedeniyle açık görüşe çıkartılmadı. BDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasi tutuklu ve hükümlü, açlık grevine girdiği gerekçesiyle Anneler Günü’nde açık görüşe çıkartılmadı. Milletvekili Yıldırım’ın eşi Mardin Tabip Odası Başkanı Kamuran Yıldırım ve çocukları cezaevine giderek, Milletvekili Yıldırım ile görüşme yapmak istedi. Ancak cezaevi idaresi, açık görüş cezası aldıkları için görüşmenin olmayacağını aileye bildirdi. (MARDİN)

ÖNCEKİ HABER

Rafi Ay hakkındaki iddiaları yalanladı

SONRAKİ HABER

Newroz’da Kürtçe şarkı söyledi, tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa