16 Mayıs 2012 06:46

EMO: Tutuklamalar son bulsun

Elektrik Mühendisleri Odası, muhalif kesimlerin tutuklamalarla sindirilmek istenmesine tepki göstererek, mühendis Barış Önal başta olmak üzere tüm siyasi tutukluların serbest bırakılmasını istedi.  EMO’dan yapılan yazılı açıklamada, AKP hükümeti döneminde işçi cinayetlerinde patlama yaşandığı ve demokra

EMO: Tutuklamalar son bulsun
Paylaş

Elektrik Mühendisleri Odası, muhalif kesimlerin tutuklamalarla sindirilmek istenmesine tepki göstererek, mühendis Barış Önal başta olmak üzere tüm siyasi tutukluların serbest bırakılmasını istedi.  

EMO’dan yapılan yazılı açıklamada, AKP hükümeti döneminde işçi cinayetlerinde patlama yaşandığı ve demokratik kitle örgütleri üzerinde baskı kurulduğu hatırlatılan açıklamada, TMMOB ve bağlı odaların da Kanun Hükmünde Kararnamelerle sindirilmek istendiği bildirildi. Son olarak EMO üyesi Barış Önal’ın 1 Mayıs mitingine katıldığı, Grup Yorum konserini izlediği gerekçeleriyle tutuklandığı kaydedilen açıklamada, Önal şahsında hukuksuz bir şekilde gözaltına alınan ve tutuklananların serbest bırakılması talep edildi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İstihbarat ABD'den, vur emri Türkiye'den

SONRAKİ HABER

Sadak’a 10 ay hapis cezası onandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...