14 Eylül 2016 19:36

Real Madrid son nefeste kazandı

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ilk maçları tamamlandı. Geceye damgasını Real Madrid-Sporting Lizbon maçının kapanışı vurdu.

Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ilk maçları tamamlandı. Gecenin en heyecanlı maçında Real Madrid, Sporting Lizbon'u 89. dakikasına 1-0 yenik girdiği müsabakada 2-1 yendi.

C Grubu'nda dün aşırı yağış nedeniyle oynanamayan maçta Manchester City, Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 yendi. Pep Guardiola'nın öğrencileri böylece Premier Lig'den sonra Şampiyonlar Ligi'ne de iyi bir başlangıç yapmış oldu. Ev sahibi ekibin gollerinden 3'ünde Sergio Agüero, birinde ise Kelechi Iheanacho'nun imzası vardı.

E Grubu'nda Bayer Leverkusen, 2-0 öne geçtiği maçta CSKA Moskova ile evinde 2-2 berabere kaldı. Leverkusen'in gollerini Admir Mehmedi ve Hakan Çalhanoğlu, Rus ekibinin gollerini ise Alan Dzagoev ile Roman Eremenko kaydetti. Grubun diğer karşılaşmasında Tottenham Hotspur, evinde Monaco'ya 2-1 yenildi. Monaco, Bernardo Silva ve Thomas Lemar'la 2-0 öne geçerken, Spurs'e Toby Alderweireld'in golü yetmedi.

F Grubu'nda Borussia Dortmund, Polonya ekini Legia Varşova'yı deplasmanda 6-0 yendi. Dortmund'un golleri Mario Götze, Sokratis, Marc Bartra, Raphael Guerreiro, Gonzalo Castro ve Pierre Aubameyang'dan geldi. Dortmund'da Emre Mor da 75. dakikada oyuna girdi. Grubun diğer maçında Real Madrid, Sporting Lizbon karşısında 47'de Bruno Cesar'ın golüyle yenik duruma düştü. 89'da Cristiano Ronaldo, eski takımına frikikten attığı nefis golle skoru eşitledi. Son sözü ise uzatma dakikalarının son saniyelerinde Alvaro Morata söyledi.

G Grubu'nda, Premier Lig'e kötü başlayan İngiltere şampiyonu Leicester City, Club Brugge'u 3-0 yendi. 2 golü Riyad Mahrez atarken, perdeyi Marc Albrighton açtı. Porto ise evinde FC Copenhagen'la 1-1 berabere kaldı.

H Grubu'nda Juventus, son 3 yılın UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla ile evinde 0-0 berabere kaldı. Lyon ise Dinamo Zagreb'i 3 golle geçerek liderlik koltuğuna oturdu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sizlerden gelen destek en büyük akademik ödül

SONRAKİ HABER

Tatilin 5. gününde kaza bilançosu: 42 ölü 226 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...