14 Eylül 2016 05:40

Taksi çarptıktan sonra 5 aracın üzerinden geçtiği yaya öldü

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen 38 yaşındaki Özcan Kozlu taksinin çarpması sonucu yola savrulunca üzerinden 5 araç geçti.

Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen 38 yaşındaki Özcan Kozlu'ya, 32 yaşındaki Hüseyin Giritli yönetimindeki Yunanistan plakalı taksi çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yol ortasına savrulan Özcan Kozlu, üzerinden 4 otomobil ve 1 yolcu otobüsünün geçmesi sonucu hayatını kaybetti. 

Olay, saat 05.30 sıralarında, Keşan-Malkara Karayolu üzerindeki Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Yunanistan’dan aldığı 3 yolcuyu İstanbul’a götürmek üzere yola çıkan ve Keşan'dan Tekirdağ'ın Malkara İlçesi yönüne giden Hüseyin Giritli yönetimindeki yabancı plakalı taksi, Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında olun karşısına geçmek isteyen Özcan Kozlu'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol ortasına savrulan Özcan Kozlu, üzerinden plakaları alınamayan 4 otomobil ve 1 yolcu otobüsünün geçmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Özcan Kozlu'nun cesedi, nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Taksi sürücüsü Hüseyin Giritli gözaltına alınırken, araçtaki yolcular ifadeleri alınmak üzere Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Jandarma, diğer araçların plaka ve sürücülerinin tespiti için de çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (

OTOBÜS TEKİRDAĞ’DA DURDURULDU

Özcan Kozlu'nun üzerinden geçtiği tespit edilen 35 PK 403 plakalı yolcu otobüsü, Tekirdağ’da polis ekiplerince durdurularak, ismi açıklanmayan sürücüsü gözaltına alındı. Diğer araçların plakaların tespiti için çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri ile Tekirdağ’ın Malkara İlçesi girişindeki Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarının incelendiği bildirildi. Yunanistan plakalı taksi sürücüsü Hüseyin Giritli'nin jandarmadaki ilk ifadesinde Özcan Kozlu'nun yola aniden çıktığını ve dikiz aynasıyla koluna çarptığını, yola savrulduktan sonra ise üzerinden 4 otomobil ile 1 yolcu otobüsünün geçerek ölümüne sebep olduğunu iddia etti.DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Denizli'de aynı gün ikinci su baskını

SONRAKİ HABER

IŞİD’ in kimyasal silah fabrikası tahrip edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...